جمعه 31 فروردین 1403
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
بانک ها و نمایه نامه ها
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
هزینه ها
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
دوره 6، شماره 1 - ( شهریور 1397 )
پژوهشی اصیل
بررسی نگرش دانشجویان نسبت به دروس معارف اسلامی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران
ص. 9-1
حسین حسینی کارنامی
،
مرتضی دارابی نیا
*
،
رحمت الله مرزبند
چکیده
(3098 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2268 دریافت)
پژوهشی اصیل
نقش جهت گیری مذهبی در بکارگیری مکانیسم های دفاعی روانی دانشجویان علوم پزشکی
ص. 18-10
مهدی حسینی
،
لیلا صادق مقدم
،
ندا گرامینژاد
،
سجاد صادقی
*
چکیده
(3279 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2005 دریافت)
پژوهشی اصیل
مقایسه شدت پریشانی اخلاقی پرستاران شاغل در بخش کودکان با پرستاران بخش مراقبت ویژه کودکان در بیمارستانهای استان مازندران
ص. 28-19
مریم بهبودی
،
ویدا شفیعپور
*
،
مهرنگار امیری
چکیده
(3320 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2276 دریافت)
پژوهشی اصیل
بررسی تأثیر دعا بر سلامت معنوی بیماران مبتلا به نارسایی مزمن قلبی
ص. 36-29
محمد سیاوشی
*
،
مهدیه درودی
،
شاهین نوروزیه
،
مهدی جمالی نیک
،
رضا بردبار
چکیده
(4093 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2276 دریافت)
پژوهشی اصیل
بررسی مرجع شناخت آموزههای دینی در دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مازندران
ص. 45-37
مرتضی دارابینیا
،
مهدی فخار
*
،
محمد باقر محمدی لائینی
چکیده
(2433 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1463 دریافت)
پژوهشی اصیل
بررسی وضعیت بهداشت محیط و عوامل آن در مساجد و اماکن متبرکه شهر ساری در سال 1395
ص. 53-46
ذبیحالله یوسفی
،
علیرضا علا
*
چکیده
(2837 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2010 دریافت)
پژوهشی اصیل
پیشبینی اهمالکاری تحصیلی دانشجویان براساس جهتگیری مذهبی و سوءاستفاده از فناوریهای ارتباطی
ص. 61-54
علی حسینائی
*
چکیده
(2631 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1933 دریافت)
پژوهشی اصیل
تبیین شاخصهای غذای طیب بهعنوان غذای برتر نسبت به غذای ارگانیک و فراسودمند
ص. 68-62
سارا ناجی طبسی
*
،
حسین زمانی
،
جواد فیضی
چکیده
(3622 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2319 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS